Keeping Kids Fit: Maak fitness plezier voor het hele gezin

fit fun for kidsHet seizoen van het mooie weer is op Zuid-Florida, en dat is een perfecte tijd om onze kinderen naar buiten en in beweging te krijgen. Laat ze kennismaken met de rijkdom van de fitness middelen recht in onze achtertuin, met inbegrip van mijlen van mooie stranden, waterwegen en honderden hectare parken.


Fysiek actief vanaf de vroege kindertijd kan een levensduur van gezonde gewoonten te bouwen. Onderzoek van kinderen van alle leeftijden laat zien dat niet alleen regelmatige lichaamsbeweging en activiteit verhogen lichamelijke en cardiovasculaire gezondheid, het kan de slaap te verbeteren; het verminderen van stress, depressie en angst; toenemen aandacht, leren en schoolprestaties; en minimaliseren van ziekte, alles met behoud van een gezond gewicht. Niet te vergeten dat een goede cardiovasculaire training stimuleert de hersenen endorfines vrij te geven, het lichaam van de feel good” natuurlijke opiaten, geven een extra kick van energie en een dosis van euforie na elke training.

Het kennen van het belang van bewegen en iets te doen over het zijn twee verschillende dingen. Als ouder van twee tieners en een tween, kan ik helemaal waardeer de belasting van de verbintenissen die de meeste gezinnen zijn onder. Familie, school, buitenschoolse activiteiten, teamsporten en de lijst gaat maar door.

Een manier om de tijd voor fitness te vinden is om te zetten in een familie activiteit. Meer dan een dozijn county parken hebben outdoor fitness sportscholen die vrij zijn. Waarom geen circuit trainen samen? Een Zumba, salsa, hiphop of martial arts class biedt een geweldige kennismaking met een nieuwe activiteit voor alle gezinsleden. U kunt ook proberen een indoor trampoline park of steken fit doos die inleidende tarief kortingen biedt voor een hele familie.